GR
EN
FR
PRIVACY POLICY
© 2024 THE WINERY MONSIEUR NICOLAS by G. Karamitros | All rights reserved
GR
EN
FR
scroll

OUR NEWS

ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΟΙ, JE M' EN FOUS! ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ...

05_05_20

To πιο άτακτο από τα αγαπημένα μας MOI, JE M’ EN FOUS!, το κόκκινο από 100% Λημνιώνα, είναι έτοιμο να προσφέρει στους πιστούς του φίλους καινούριες αποδράσεις στην ανεμελιά, με την ίδια τρέλα αλλά περισσότερη ωριμότητα!

Ο Λημνιώνας, μια ποικιλία που καλλιεργείται συστηματικά στα αμπέλια μας, στον Μεσενικόλα Καρδίτσας, δίνει ένα παιχνιδιάρικο, πραγματικά αρωματικό κόκκινο κρασί που φημίζεται για το λαμπερό του χρώμα και τη μεστή, γοητευτική του γεύση. Ένα φρέσκο και απολαυστικό κρασί, πολύ ιδιαίτερο αρωματικά, καθώς ενώνει μεθυστικά αρώματα φρούτων, βοτάνων και λουλουδιών.

Αφού όμως παρέμεινε υπομονετικά για ένα χρόνο στα σκοτεινά και δροσερά κελάρια του οινοποιείου μας,σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, απέκτησε μια νέα, βελούδινη και σαγηνευτική επίγευση, ενώ διατήρησε όλη τη γευστική και αρωματική του κληρονομιά, φέρνοντας μνήμες από το παρελθόν...

Το παλαιωμένο κόκκινο ΜOI, JE M’ EN FOUS! του Winery Monsieur Nicolas του Γιώργου Καραμήτρου, διαθέτει την πιο πολύτιμη "κληρονομιά", αφού είναι φτιαγμένο από τεσσάρων γενεών αγάπη για την Τέχνη του κρασιού και τα πολύτιμα μυστικά της. Η "γλυκιά του τρέλα" παντρεμένη με την ωριμότητα της γνώσης μας έδωσε ένα κρασί που κλείνει το μάτι στους οινόφιλους γιατί, μέσα στο λαμπερό του κόκκινο χρώμα κρύβει πορφυρές πινελιές από μια άλλη εποχή, παραμένοντας για πάντα νέο!

Αφιερωμένο σε εκείνους που προετοίμασαν με γνώση, κόπο και ψυχή το έδαφος που εμείς σήμερα περπατούμε... Αφιερωμένο και σε όσους, πίνοντας ένα ποτήρι κρασί, θυμούνται και διηγούνται ιστορίες από τα παλιά τιμώντας τους προγόνους, τις ρίζες και την καταγωγή τους.

Παλαιωμένο ΜOI, JE M’ EN FOUS! κόκκινο. Αφεθείτε στη νεανική τρέλα της ωριμότητάς του. Τέσσερις γενιές οινοποιών σας υπογράφουν ότι θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές!   

Cookies text here

Accept More