ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
© 2024 THE WINERY MONSIEUR NICOLAS by G. Karamitros | All rights reserved
GR
EN
FR
scroll

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Ο «SURVIVOR» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ «ΝΩΕ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

10_05_20

Δευκαλίωνας. Ο μυθικός βασιλιάς των Θεσσαλών, αιώνιο σύμβολο της ηρωικής πάλης για την επιβίωση των ανθρώπων, ο μόνος που επιβίωσε του αρχαίου κατακλυσμού και που φεύγοντας, σύμφωνα με το μύθο, από τις πέτρες που πετούσε πίσω του γεννήθηκαν οι πρώτοι Έλληνες…


Ασύρτικο. Ο «survivor του ελληνικού αμπελώνα», η πιο αντισυμβατική και ανθεκτική ελληνική ποικιλία που κατάφερε να ευδοκιμήσει με επιτυχία σε πολλά διαφορετικά terroirs της χώρας αλλά και του υπόλοιπου κόσμου και να δώσει κορυφαία, αγαπημένα κρασιά από όλους τους οινόφιλους.


Η πανάρχαια αυτή ποικιλία, που έφτασε και στην εύφορη Θεσσαλική γη, έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στα φιλόξενα χώματα των αμπελώνων μας που απλώνονται νωχελικά στους πρόποδες των Αγράφων, δίπλα από τη λίμνη Πλαστήρα. Το Ασύρτικο του Μεσενικόλα ανοίγει το δρόμο για ένα φρέσκο, αντισυμβατικό κρασί με ζεστό, χρυσαφί χρώμα, σαν τον ήλιο που χαϊδεύει τα αμπέλια μας.


Αυτό το σύμβολο επιβίωσης του ελληνικού αμπελώνα μας δίνει την έμπνευση για τη γέννηση του Deucalion, που σαν τον «Νώε» των Ελλήνων, μεταφέρει το αιώνιο μήνυμα για την αξία του αγώνα ενάντια στο «θυμό» της φύσης αλλά και στους σύγχρονους, κάθε μορφής, «κατακλυσμούς». 


Το νέο κρασί της οικογένειας του Winery Monsieur Nicolas του οινοποιού Γιώργου Καραμήτρου είναι  αφιερωμένο σε όλους εκείνους που δίνουν στις μέρες μας, με αυταπάρνηση και ηρωισμό, τη μάχη για την επιβίωση.


Deucalion. Ασύρτικο Μονοποικιλιακό. Ήρθε για να…  επιβιώσει και να προσφέρει ηρωικές απολαύσεις στους λάτρεις του καλού κρασιού.

Αφιερωμένο στους Δευκαλίωνες των καιρών μας!
 

This web site uses cookies. By continuing to use this site you accept our use of cookies.

Συμφωνώ Περισσότερα