ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
© 2024 THE WINERY MONSIEUR NICOLAS by G. Karamitros | All rights reserved
GR
EN
FR
scroll

ΚΑΒΑ

ΕΔΩ, ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΥΣΤΙΚΑ

Η ΚΑΒΑ ΤΟΥ WINERY MONSIEUR NICOLAS ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 

Στην καρδιά της Καρδίτσας,  σε ένα χώρο που έχει επιμεληθεί προσωπικά ο  Γιώργος Καραμήτρος και ο οποίος είναι ανοιχτός στο κοινό σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας μέχρι αργά το βράδυ, εκατοντάδες φιάλες φρέσκου και παλαιωμένου κρασιού αλλά και συλλεκτικές ετικέτες περιμένουν με υπομονή, καλά φυλαγμένες στο χρόνο, για να διεγείρουν τις αισθήσεις.

Μια πολυπρόσωπη ιστορία που ξετυλίγει το νήμα μπροστά σας και συνδέει με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Η γεύση του τόπου μεταφρασμένη σε εκλεκτικές συγγένειες.

 


 

ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Το τσίπουρο μικρής παραγωγής και ειδικής παλαίωσης φτιαγμένο με υπομονή και μεράκι από τα χέρια του Γιώργου Καραμήτρου, με ένα βαθύ χρυσοκίτρινο χρώμα και ένα μπουκέτο ασύλληπτων αρωμάτων, είναι έτοιμο να εκτοξεύσει τις αισθήσεις σας.

Βάζα με το τοπικό, χειροποίητο σπιτικό γλυκό Ρετζέλι, φτιαγμένο από κολοκύθες που καλλιεργούνται στα κτήματά της οικογένειας, βρασμένες στον μούστο που προέρχεται από την οινοποίηση των κρασιών του οινοποιείου.

Το πιο φυσικό και αγνό γλυκαντικό, το πετιμέζι, αυτό το κρυμμένο, πολύτιμο αγαθό που δίνει η παραγωγή της κάθε χρονιάς!

Εδώ, τίποτα δεν πάει χαμένο και κανένα μυστικό δεν το κρατάμε κρυφό. Όλα γίνονται με ένα τρόπο που απαιτεί γνώση, φροντίδα και αγάπη. Το νόστιμο που γίνεται απόλαυση, το αγνό που θέλει η κάθε μέρα. Αυτή είναι για εμάς η γλύκα της ζωής!

Φανταστείτε πως απολαμβάνετε έναν espresso ή έναν ελληνικό καφέ με πετιμέζι αντί για ζάχαρη. Μια κουταλιά Ρετζέλι να συνοδεύει το εκρηκτικό μας τσίπουρο.

Μόνοι ή με παρέα, για όλους υπάρχει μία ξεχωριστή θέση εδώ. Για να γευτούν, να αποκτήσουν, να χαρίσουν τα προϊόντα μας αλλά και πολλά άλλα διαλεχτά από όλη την Ελλάδα. Είμαστε πάντα εδώ για να μοιραστούμε μαζί σας ιστορίες, συμβουλές και μυστικά…

Από αυτόν τον χώρο δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική για αυτό και συχνά θα μαθαίνετε για τις μουσικές μας βραδιές που μας φέρνουν κοντά, όχι μόνο γιατί αγαπάμε το καλό κρασί αλλά και γιατί λατρεύουμε και μοιραζόμαστε το καλό κρασί με καλή μουσική και καλή παρέα.

Ο Γιώργος Καραμήτρος και οι συνεργάτες του είναι πάντα εδώ, στην Κάβα μας, για να μοιραστούν τις γνώσεις τους για τον οίνο, να σας συμβουλέψουν για τις ποικιλίες και τους γευστικούς συνδυασμούς, να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τα αρώματα, τις γεύσεις, τις επιγεύσεις.

Γιατί στο τέλος, το συμπέρασμα είναι ένα: τα μυστικά της Τέχνης του Κρασιού που είναι όντως η Τέχνη της Ζωής!

 

 

 

 

 

This web site uses cookies. By continuing to use this site you accept our use of cookies.

Συμφωνώ Περισσότερα