GR
EN
FR
PRIVACY POLICY
© 2024 THE WINERY MONSIEUR NICOLAS by G. Karamitros | All rights reserved
GR
EN
FR
scroll

OUR NEWS

ΡΟΖ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΙΑΣ!

04_01_21

Το οινοποιείο μας, μετά από δύο χρόνια κατάλληλης προετοιμασίας, παρουσιάζει το πρώτο του αφρώδες κρασί δίνοντας την ευκαιρία στο Λημνιώνα, μια πολύ παλιά Θεσσαλική ποικλία, να αναδείξει τον αριστοκρατικό της χαρακτήρα.


Η διάφανη ροζ απόχρωσή του αιχμαλωτίζει το βλέμμα. Οι φυσαλίδες μαγεύουν καθώς χορεύουν μέσα στο ποτήρι. Τα κόκκινα φρέσκα φρούτα του δάσους, οι φράουλες και τα πετροκέρασα, μια ιδέα βανίλιας και λαχταριστού φρυγανισμένου ψωμιού αφήνουν ανεξίτηλα στη μνήμη τα σημάδια της γεύσης και του αρώματός τους.  

SNOB.

THE ROSÉ SPARKLING WINE 


Ο ελιτισμός της οινογνωσίας αποδομείται με χιούμορ, μέσα από ένα παιχνίδι εκλεκτής γεύσης και λεπτής αισθητικής που, τελικά, μπορεί να μετατρέψει όλους όσους το δοκιμάζουν σε… Snob. Η ελαφρότητα και ο ελιτισμός ντύνουν τη συσκευασία του για να αποδώσουν τα χαρακτηριστικά του περιεχομένου και να ταράξουν τα νερά της καθημερινότητάς μας, με χάρη και στυλ, έτσι όπως οι φυσαλίδες του αναδεύονται μέσα στο ποτήρι. 

Ένα κρασί που μπορεί να μας… καλομάθει τόσο πολύ, που ίσως γίνει η αιτία να εξελιχθούμε σε «ψηλομύτηδες» του οίνου!


Snob. Άλλο ένα καινούριο κρασί από το WINERY MONSIEUR NICOLAS του οινοποιού Γιώργου Καραμήτρου που δημιουργήθηκε για να μπορούν να το απολαύσουν, χωρίς διάκριση, όλοι όσοι αντιλαμβάνονται κι εκτιμούν την ανώτερη ποιότητα και την υψηλή αισθητική στη γεύση κι όχι μόνο…

Cookies text here

Accept More