ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
© 2024 THE WINERY MONSIEUR NICOLAS by G. Karamitros | All rights reserved
GR
EN
FR
scroll

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ!

11_04_20

HEAVEN OR HELL?

Η νέα σειρά «κρασιών–πειρασμός» από τον Μεσενικόλα Καρδίτσας, προσκαλεί τους οινόφιλους σε μια σκανδαλώδη οινική εμπειρία!

Ένα αιώνιο ερώτημα από το Winery Monsieur Nicolas του Γιώργου Καραμήτρου, ο οποίος πιστεύει ότι ο μόνος κανόνας που οφείλει κανείς να υπακούει στην εγκόσμια ζωή είναι ο κανόνας της απόλαυσης!


Η κόλαση και ο παράδεισος σε τρείς αγγελικούς ασκούς:  


Ο μπλε επιφυλάσσει ένα αισθησιακό λευκό ξηρό κρασί, από τις μοναδικές ποικιλίες του Ασύρτικου και του Chardonnay, λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα, που μας συστήνει στα εκλεπτυσμένα αρώματα μπανάνας, αχλαδιού και άλλων κίτρινων φρούτων.


Ο ροζ περιέχει το αιώνιο ροζέ ημίξηρο κρασί από 100%  Μαύρο Μεσενικόλα, τον «κρυμμένο θησαυρό» του Μεσενικόλα, τη μαυρόρωγη ποικιλία που δίνει το κρασί με το μοναδικό ροζ – πορτοκαλί χρώμα, έναν αληθινό πειρασμό των αισθήσεων…


Ο κόκκινος κρύβει ένα σκανδαλιάρικο κόκκινο ξηρό κρασί, με γεύση τόσο μεστή και πλουσιοπάροχη, ακριβώς όπως αρμόζει σε ένα αυθεντικό Syrah.


Έτσι, στην ερώτηση "Heaven or Hell?", όταν αφορά στην απόλαυση, η απάντηση είναι μόνο μία. Γιατί ποιος μπορεί να αντισταθεί σε τόσους πειρασμούς μαζεμένους σε ασκούς του 1,5 λίτρου?
 

This web site uses cookies. By continuing to use this site you accept our use of cookies.

Συμφωνώ Περισσότερα