ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
© 2024 THE WINERY MONSIEUR NICOLAS by G. Karamitros | All rights reserved
GR
EN
FR
scroll

ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ

NOBLIS

ΩΡΙΜΟ, ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΕΝΟ, ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ

Tο περίφημο Chardonnay, από το γαλλικό terroir του Chablis στα εύφορα εδάφη των ημιορεινών αμπελώνων του Μεσενικόλα, επάνω από τη δροσερή αγκαλιά της Λίμνης Πλαστήρα  απέκτησε - χάρη στην προσαρμοστικότητά του - έναν ανώτερο και ακόμα πιο πολύπλοκο χαρακτήρα.

 

Ο Οινοποιός Γιώργος Καραμήτρος χρησιμοποιεί ιδανικά τη μέθοδο Batonnage, και βάζοντας και τη δική του Τέχνη του κρασιού, παραδίδει  ένα ιδιαίτερα αρωματικό Chardonnay, με γεμάτη «μύτη» από λεπτά αρώματα πράσινου μήλου, lime και άγουρου λευκόσαρκου ροδάκινου.

 

NOBLIS ΟΠΩΣ NOBLESSE, ΟΠΩΣ CHABLIS

 

Ένα κρασί που διαθέτει λεπτή, ραφιναρισμένη γεύση ενώ παράλληλα διακρίνεται για το γευστικό πλούτο και τη φρουτώδη πολυπλοκότητά του.

 

Αφήστε το στο κελάρι σας έως 10 χρόνια, η ωρίμανσή του θα ανασύρει μνήμες  ευγένειας και αρχοντιάς από παλιούς καλούς καιρούς.

 


 

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Μεσενικόλας Καρδίτσας
ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Chardonnay
ΤΥΠΟΣ: Οίνος Λευκός Ξηρός Παλαιωμένος
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (ΠΓΕ) Καρδίτσα
ΧΡΩΜΑ & ΑΡΩΜΑ: Το λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα του σε αιχμαλωτίζει με την πρώτη ματιά ενώ τα εκλεπτυσμένα αρώματα μπανάνας, αχλαδιού και άλλων κίτρινων φρούτων «φλερτάρουν» με πάθος τη μύτη και την κατακτούν.
ΩΡΙΜΑΝΣΗ: Το πέρασμα από δρύινο γαλλικό βαρέλι για 6 μήνες, ενισχύει το ήδη έντονο προφίλ του και τη δομή του και του προσδίδει διακριτικά αρώματα βουτύρου, φουντουκιού και νότες μελιού.
ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Συνοδεύει διακριτικά ψάρια, λευκά κρέατα και ζυμαρικά.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ: Σερβίρουμε στους 14 -16 °C.
Διατίθεται σε συσκευασίες των 750ml.

This web site uses cookies. By continuing to use this site you accept our use of cookies.

Συμφωνώ Περισσότερα