ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
© 2025 THE WINERY MONSIEUR NICOLAS by G. Karamitros | All rights reserved
GR
EN
FR
scroll

ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ

SNOB. WHITE

BRUT, ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ, BLANC DE NOIR

 

 

 

 

Ένα αφρώδες κρασί που αιχμαλωτίζει την αίσθηση, με έντονα αρωματικά χαρακτηριστικά και μοναδική φινέτσα.

 

Το Μοσχάτο μας χαρίζει απλόχερα αρώματα από φρέσκα λουλούδια και ζουμερά φρούτα που ξεχειλίζουν από φρεσκάδα και ζωντάνια.


ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Μεσενικόλας Καρδίτσας
ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Μοσχατο Αμβούργου
ΤΥΠΟΣ: Brut, Λευκό αφρώδες
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Καρδίτσα (ΠΓΕ)
ΧΡΩΜΑ & ΑΡΩΜΑ: Οι ζωηρές του φυσαλίδες αναδίνουν νότες που θυμίζουν γιασεμί, κρίνο και τριαντάφυλλο, ενώ ένα πλούσιο σύνολο φρούτων - αχλάδι, λάιμ, βερίκοκο και ανανάς - προσφέρει μία απολαυστική και αναζωογονητική γευστική εμπειρία. Η ισχυρή, αλλά καλά ισορροπημένη οξύτητα, συνδυάζεται τέλεια με την αρωματική πληθωρικότητα του κρασιού, δημιουργώντας έναν μοναδικό συνδυασμό φρεσκάδας και πολυπλοκότητας. Είναι το τέλειο κρασί για να συνοδεύσει κάθε στιγμή, είτε πριν, κατά τη διάρκεια ή και μετά το φαγητό.
ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Ερυθρή ποικιλία σε λευκή οινοποίηση (Blanc de Noir). Ακολουθεί δεύτερη αλκοολική ζύμωση σε κλειστές δεξαμενές (methode charmat), κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες όπου ο αφρισμός παράγεται φυσικά.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ: Τα αφρώδη κρασιά όπως το SNOB ΛΕΥΚΟ Brut είναι τα πιο ευέλικτα αλκοολούχα ποτά που μπορείτε να επιλέξετε, ικανά να αναδείξουν και τα πιο απαιτητικά πιάτα με την αρωματική τους διάσταση και φρεσκάδα. Ταιριάζει τέλεια με σαλάτες, θαλασσινά, οστρακοειδή, φρέσκα μαλακά τυριά, σκληρά τυριά με έντονη γεύση, ελαφριά πιάτα, λευκά κρέατα, ασιατική κουζίνα, φρούτα, επιδόρπια, αλμυρά σνακ και ξηρούς καρπούς. Κάθε γουλιά του, απλά, σε κάνει να ανακαλύπτεις την πολυτέλεια στις πιο καθημερινές απολαύσεις. Σαν μία λεπτεπίλεπτη ελκυστική παρουσία που περνά και αφήνει μια αίσθηση ζωντάνιας και φινέτσας στον αέρα…
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ: Σερβίρετε στους 8-10˚C σε ποτήρι σαμπάνιας
Διατίθεται σε φιάλες των 750 ml και σύντομα και σε 375 ml.

This web site uses cookies. By continuing to use this site you accept our use of cookies.

Συμφωνώ Περισσότερα