ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
© 2024 THE WINERY MONSIEUR NICOLAS by G. Karamitros | All rights reserved
GR
EN
FR
scroll

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΤΟ SAVOIR VIVRE ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΣΙ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ

02_05_20

Chardonnay. Η κοσμοπολίτικη ποικιλία, την οποία καλλιεργούν αποκλειστικά στο γαλλικό terroir Chablis, έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με αυτό καθώς δίνει κρασιά που ξεχωρίζουν για τον εύθραυστο ορυκτό χαρακτήρα και την τραγανή τους οξύτητα. Κορυφαία κρασιά με ανώτερη γεύση και άρωμα που αποτελούν την απόλυτη επιτομή της ευγένειας και της αρχοντιάς.


Το Chardonnay βρήκε «έδαφος» στα εύφορα χώματα των ημιορεινών αμπελώνων του Μεσενικόλα για να αναδείξει μερικά ακόμη πιο πολύπλοκα φρουτώδη χαρακτηριστικά. Το μονοποικιλιακό κρασί αυτής της ποικιλίας, μετά την παλαίωσή του με τη γαλλική μέθοδο του Batonnage σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, μέσα στα δροσερά κελάρια του οινοποιείου μας, στην καρδιά του Μεσενικόλα, απέκτησε μια νέα, γεμάτη «μύτη» με λεπτά αρώματα πράσινου μήλου, lime και άγουρου λευκόσαρκου ροδάκινου.


Noblis. Όπως [Noblesse], όπως [Chablis]. Η αυτού Εξοχότης των κρασιών του Winery Monsieur Nicolas του Γιώργου Καραμήτρου


Μια πολύπλοκη, όπως και η γεύση αυτού του κρασιού, ανάμειξη δύο τόπων και δύο ιστοριών. Ένας φόρος τιμής στην ιστορία της μεγάλης ποικιλίας του Chardonnay αλλά και της ιστορίας του Μεσενικόλα. 


Για όσους είναι πραγματικά ευγενείς στο μυαλό και στην ψυχή αλλά και όσους έχουν την υπομονή να περιμένουν έως και δέκα χρόνια, μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή, για να μυηθούν σε έναν «οινικό κόσμο» ευγένειας και αρχοντιάς, με ασυναγώνιστη φινέτσα και ώριμη λεπτότητα.


Noblis. Chardonnay παλαιωμένοΈνας πραγματικός τίτλος ευγενείας στο κελάρι σας!

This web site uses cookies. By continuing to use this site you accept our use of cookies.

Συμφωνώ Περισσότερα